Höstens yogaschema

 

Längtar du efter mer balans och närvaro? Har du en stressig vardag och behöver tekniker för att lugna ned kropp och sinne? Vill du få ökad rörlighet och stärka upp alla dina system i kroppen? Kanske är du gravid och vill hitta balans och ett inre lugn. Med yogapass, mantra och meditationer kan du hjälpa dig själv i den riktningen.

 

Det handlar också om disciplin. Låt inget annat komma i vägen för din yogaträning. Tänk att du är på ett viktigt möte med dej själv där du får möjlighet att komma i kontakt med ditt inre och rensa bort gamla vanor, tankemönster som inte för dig framåt längre. Ge plats för tacksamhet, ödmjukhet och stillhet så du på ett mer balanserat sätt kan möta livets alla utmaningar i stort och smått.Terminen startar v36 (första veckan i september) veckan innan är det donationsyoga där du är välkommen att komma och prova de olika yogaformerna. Du donerar valfri summa till Little lamb school. Tider för donationsyogan återkommer vi med.

 

Blir inte kurserna fullbokade läggs resten av platserna ut som drop in. Och då kommer de att finnas ute från andra tillfället i kursen. Vid frågor sms:a till 073-0609136. Hjärtligt välkommen, Karin och Anita

Måndagar

Extra omsorg/rehabyoga 14.00-15.30 Kurslängd 10 v Tid: 14.00-15.30
Mediyoga balans på alla plan. 14 tillfällen Tid: 16.30-18.00.
Poweryoga styrka, smidighet. 14 tillfällen. Tid: 18.15-19.45.

Tisdagar

Gravidyoga (pågående kurs) Kurslängd 6 v. Tid: 17.00-18.15. Nästa start 15/10
Kundaliniyoga grund. 14 tillfällen Tid: 18.30-20.00
- -
- -

Onsdagar

Yinyoga öppna upp din bindväv. 14 tillfällen. Tid: 18.30-20.00
- -
- -
-

Torsdagar

Kundaliniyoga fortsättning. 14 tillfällen. Tid: 17.30-19.00
Yin Yoga 19:30 - 21:00
- -

Fredagar

Morgonyoga stäm ditt instrument inför dagen. 14 tillfälle. Tid: 06.30-07.30
Senioryoga eller för dig som är ledig på fm. 14 tillfälle. Tid: 09.00-10.30

*Lärare: Karin Eriksson & Anita Andersson som håller grundkursen på tisdag.

Söndagar

- -
- -
- -

Höstnytt

Längtar du efter mer balans och närvaro? Medi, kundalini, yin och poweryogan kostar 1775 kr. Morgonyogan 1650 kr Extra omsorg 1300 kr. Gravidyoga 800 kr. Vill du gå 2 kurser och yoga fler gånger i veckan betalar du för 1,5 kurs. Missar du något tillfälle i din kurs kan du kan du i mån av plats gå i någon annan grupp under din kurstid. Blir inte kurserna fullbokade lägger jag ut resten av tiderna som drop in. Har du ett recept på fysisk aktivitet eller är pensionär får du 10% rabatt på kursavgiften. Kan inte utnyttjas tillsammans med andra erbjudande. Du tar ansvar för ditt yogautövande och anpassar dig efter din kropp. Lyssna in och känn efter. I yogasalen finns ullmattor, kuddar och filtar. Allt du behöver för att ge dig en skön stund med yoga. (till poweryogan behöver du ha en egen matta med dig) Du är välkommen att ta en kopp yogite innan eller efter passet.

 

Vi på Sunda Grepp sponsrar Little Lamb school i Indien med olika event under åren och vill du vara med så lägg en slant i elefanten eller swish direkt. Inget bidrag är för litet. Allt går oavkortat till skolan. Om du inte är med från början i de olika yogaklasserna går det bra att komma med senare vi bara justerar priset. För inspiration se våra referensbilder på hemsidan.

 

BOKA DIREKT HÄR
För inspiration, se våra referenser.

Boknings och betalningsregler: Du bokar din kurs här via hemsidan boka direkt här. Betalning sker till bankgiro 801-1546 (ange namn och kurs i fältet för meddelande) swish till 073-0609136.

Summan bör vara inne en vecka innan kursstart.

Vid avbokning: märker du att du inte kan gå måste du avboka senast en vecka innan kursstart annars debiteras du för kursavgiften. Man kan inte få pengar tillbaka för kursen om man missar tillfälle såvida det inte rör sig om olycka eller sjukdom som gör att du har läkarintyg och inte alls kan komma. Missar du enstaka tillfälle kan du ta igen dem i andra klasser under tid kurstid om det finns plats. Drop in måste avbokas 3 timmar innan.