Kundaliniyoga i Kalmar

 

Vill du också uppnå ro i kropp och själ? Kundaliniyoga är en yogaform som gör att du får uppleva ett djupt välbefinnande. Du kommer även att känna en ökad närvaro och ett större lugn i din vardag. Det blir lättare att hantera de dagliga bekymmer och utmaningar vi alla stöter på i livet. Genom att utöva kundaliniyoga lägger du en grund som gör att du kommer att må bättre och du ger din kropp en chans att utstråla hälsa inifrån och ut. Yogaformen innehåller olika andningstekniker, asanas (positioner), dristi (blickfokus), mudra (handpositioner), bandas (kroppslås), manta och meditationer. Dessa hjälper dig att stärka, balansera och få ett bättre flöde i alla system i din kropp. Du stimulerar nervsystem och körtlar i kroppen på ett sätt som förhöjer din hälsa. Yogapassen genomförs alltid efter dina förutsättningar och du ger din kropp det stöd som behövs för att genomföra de olika övningarna.

 

Utför yoga på rätt sätt

För att yogan ska hjälpa maximalt med stresshantering och ge total avslappning ska det aldrig göra ont. Det får däremot vara krävande fysiskt, men det får inte göra ont. Tänk på att inte äta en braklunch eller liknande innan ditt pass. Du ska heller aldrig utöva yoga om du tagit någon drog som t.ex. alkohol. Är du gravid eller har mens du ska undvika vissa positioner (asanas) och andningstekniker. Har du några andra problem ska du prata med läkare eller mig, så reder vi ut vad du kan göra och vad som är mindre lämpligt för just dig.

 

Sekretess

Hos mig på Sundagrepp råder tystnadsplikt. Inget lämnar därför lokalen och du kan alltid känna dig trygg när du kommer hit. Ta steget till ett lyckligare liv – börja utöva kundaliniyoga hos oss. Tidsbokning gör du enkelt här på hemsidan. Har du frågor kring kundaliniyoga? Då får du gärna ringa mig på 073 – 060 91 36. Varmt välkommen!