Om Karin

Efter många år som undersköterska på sjukhuset vidareutbilda jag mej till massageterapeut på Axelssons i Stockholm. Startade Sunda Grepp 1997. Utvecklat massagdelen med mobiliseringsexamen, bindvävsmassage, energimassage och även läst näringsterapi. Både för min egen del och för våra kunder har jag dykt ned i yogans rika skatt på kunskap. Poweryoga instruktör mediyogaterapeut utbildning på IM Y i Stockholm. Ville få en djupare kunskap och läste till internationell kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan. Där fortsätter jag att fördjupa mina kunskaper med level 2 studier. Gravidyogalärare och diplomerad Breathwalk instruktör som även de tillhör kundaliniyoga.

Yinyoga är ett fint komplement till de andra yogaformerna här på Sunda Grepp. Den yogaformen fördjupar jag mig också i med olika kurser. Inte att förglömma Gongarna. Dessa helande in! strument som används flitigt både i yogapass och i gongavslsppningar. Jag har även spelat på gongarna på bröllop vilket gav en underbar vibration. Min intention att tillsammans med Anita skapa en trygg och välkomnande miljö och stämning på Sunda Grepp dit alla är välkomna . Utan krav och måsten ges tillfälle att landa in i sig själva och att hitta sin väg och hur man kan använda yogan i vardagen inte bara på mattan.

Ljus och värme till alla!

karin
anita

Om Anita

Är internationellt Certifierad  Kundalini- och  meditationslärare enligt Yogi Bhajan. Vedic Art lärare samt zonterapeut. Arbetar som lärare i slöjd och bild i grundskolor i Mörbylånga kommun.

 

Under våra utbildningar har vi fått lyckan att träffa så många kunniga och inspirerande lärare och deltagare både från Sverige och även från andra som delar med sig av kunskap och visdom.  Att få ta del av den stora visdomen och att få dela till andra är en stor förmån som vi ödmjukt ska förvalta och vara närvarande i varje möte här och nu.

Vi stödjer en skola i Indien

 

Att donera och dela med sig är en del av den yogiska filosofin. Ja, den finns ju överallt och har alltid funnits. Ett antal gånger om året ordnar Sunda Grepp olika event där behållingen går oavkortat till Little Lambs school. Yogan har ju sitt utsprung från Indien och det känns bra att då få ge tillbaka dit. En kollega till mej, Linda Klang, har varit volontär på skolan och berättade om arbetet där. Skönt att veta att det man ger verkligen kommer fram dit det ska.

 

Little Lambs School syftar till att ge  utsatta barn en bra utbildning. Barnen har  varierade bakgrunder men de allra flesta barnen kommer från mycket fattiga familjer. Några av dem har inlärningssvårigheter, några har misslyckats i andra skolor och några har tidigare inte gått i skolan och är ”för gamla” för att få tillgång till utbildning. Förutom undervisning  har Little Lambs School också verksamhet i form av barnhem för barn som inte har föräldrar eller har försummats. De har tre barnhem, ett enbart för flickor, ett för pojkar och ett för främst  mindre barn.

 

Om du också vill sponsra Little Lambs School gå in på deras hemsida:
www.littlelambsschool.org

http://www.blekingeyogastudio.se/page/50/sponsor-av-little-lambs-school-i-indien.aspx