Massage i Kalmar

 

Massage har funnits och utövats sedan urminnes tider. Forskning som bedrivs i ämnet över hela världen visar alltid att det påverkar din hälsa på ett mycket positivt sätt. Din blodcirkulation ökar, syre och näringsämnen transporteras lättare ut till dina muskler och du gör dig lättare av med slaggprodukter. Det är bara att se till elitidrottare, de får massage på regelbunden basis.

 

Massagebehandlingar
75 min 695 kr
60 min 610 kr 5 kort 2950 kr ( betalas på plats)
45 min 550 kr 5 kort 2600 kr
30 min 485 kr

 

Klangmassage 595kr 5 kort 2880 kr
Healingmassage 75 min 695 kr
Chakrabalansering 90 min 750kr
Yogakonsultation plus 3 uppföljningstillfälle 1950 kr

 

Klangmassage

 

Den här klangmassagen är i första hand till för djup avslappning. Du kommer att få ligga påklädd på massagebänken och klangskålarna placeras på din kropp efter ett visst schema. De handgjorda skålarna( Peter Hess skålar) är uppbyggda av flera olika metaller i olika lager för att ge de specifika vibrationerna i kroppen. Vibrationerna går djup in i kroppen. Skapar en djup avslappning. Det är väldigt subtilt och mjukt så inga skarpa ljud.Jag sätter av 90 minuter förberedelser innan och efter. Samtal innan Själva behandlingen varar ca 50 min och sedan återkoppling. Allt som allt ca 75 min. Tänk på att det är viktigt att du tar det lugnt efteråt.

 

Helkroppsmassage – En present till dig eller någon annan

 

En massagebehandling är den perfekta presenten till någon du tycker om. I den här behandlingen letar jag inte efter triggerpunkter, utan du får en skön genomgång av dina muskler från kropp till tå. Vi har även andra härliga presentkort du kan ge bort som present, en mycket behaglig och uppskattad present.

 

 

Yogisk healingmassage

 

Massage är ett fantastiskt sätt att slappna av, ge spända muskler avspänning, öka cirkulation och flöde i kroppen. Denna massage, den yogiska healingmassagen, introducerades i väst i mitten av 1980-talet. Det är en helkroppsmassage som görs utan olja, där mottagaren behåller kläderna på. Med yogans mångtusenåriga kunskap om kropp och själ går massagen systematiskt igenom kroppens olika energibanor (nadis) och energicentra (chakra), endokrina körtelsystem, lymfsystem, inre organ, muskler och leder. Den yogiska healingmassagen är en skön, djupverkande massage för både kropp och själ, lika genomgripande att ge som att få.

Vill du ge och få massage a din partner eller vän så passar healingmassagen bra.

Du kan boka tid bara för dej så ger jag massagen eller boka för 2 eller ett kompisgäng så ger ni varandra och jag guidar er.

 

 

Chakrabalansering

 

Med hjälp av chakrabalansering, där jag håller mina händer på de olika chakran får du tillfälle att känna in och bli närvarande i dig själv. För inspiration, se våra referenser. Varmt välkommen!

 

Massagens många positiva effekter

 

Massage gör att spända och förkortade muskler får hjälp att återfå sin normallängd, beröringssystemet stimuleras och via nervsystemet utsöndras olika hormon som t.ex. ocytocin som minskar känslan av stress. Du får också ökad rörlighet samt en förhöjd kroppsuppfattning. En annan positiv effekt är att bindväven mjukas upp i din kropp.

Jag är fokuserad på att ge massageterapeutiska behandlingar, vilket betyder att din massage utförs på det vis som bäst hjälper just dig och dina eventuella besvär. I behandlingen ingår även mobilisering av leder om det behövs. Du får även tips på stretchövningar och träning som gör att din kropp återfår och behåller sin balans.

 

 

Kontakta mig för mer information

 

Jag är utbildad inom bindvävsmassage, energimassage och har mobiliseringsexamen. För att kunna ge kostråd har jag även utbildat mig till näringsterapeut. Så jag hjälper dig även att utforma en kosthållning som får dig att må bra både psykiskt och fysiskt. Jag har tystnadsplikt, vilket gör att alla samtal vi har stannar mellan oss. Du är varmt välkommen att kontakta mig via telefon eller mail om du undrar något mer om de olika massagebehandlingar jag utför. Vill du boka tid gör du det smidigt här på hemsidan. För inspiration, se våra referenser. Varmt välkommen!