Yogaschema

 

 Yogaterminen våren 2018

Yogaterminen börjar gå mot sitt slut och vårschemat tar vid och går fram till midsommar. Helgdagar är det stängt. Sen blir det uteyoga! Ge dig utrymme för att väcka vårens spirande kraft inom dig. Av yoga blir du energifylld men samtidigt lugn så du lättare kan låta ditt hjärta visa din väg fram. Välkommen antingen du är van yogi eller nybörjare. Bokningsregler och info om betalning finner du längst ned på sidan. Genväg till vår nyhet om vårens yogaschema hittar du HÄR.

BOKA DIREKT HÄR

Längtar du efter mer balans och närvaro? Har du en stressig vardag och behöver tekniker för att lugna ned kropp och sinne? Vill du få ökad rörlighet och stärka upp alla dina system i kroppen? Kanske är du gravid och vill hitta balans och ett inre lugn. Med yogapass, mantra och meditationer kan du hjälpa dig själv i den riktningen.  Det handlar också om disciplin. Låt inget annat komma i vägen för din yogaträning. Tänk att du är på ett viktigt möte med dej själv där du får möjlighet att komma i kontakt med ditt inre och rensa bort gamla vanor, tankemönster som inte för dig framåt längre. Ge plats för tacksamhet, ödmjukhet och stillhet så du på ett mer balanserat sätt kan möta livets alla utmaningar i stort och smått.

Terminen/kurserna är på 14 tillfällen. gravidyoga, meditation, rehab är 6 tillfälle. Det är löpande så en ny kurs börjar direkt efter. Det går väldigt bra att gå flera om du vill.

Givetvis kommer det att bli djupavslappning med gongarna också. Håll utkik på hemsidan och följ sunda Grepp på facebook

Nytt för i år:

 Yin yoga som jag kommer att hålla på onsdagar kl 18.00-19.15. En mycket stillsam form där du ger kroppen tillfälle att sträcka ut i bindväven och öppna upp i strama leder. Speciellt runt höfterna. Du ger kroppen stöd hela tiden så att du verkligen kan slappna av. Mer om yinyoga.

After work yoga.  Fredagar kl 17.00-18.00 kommer Anita och jag att turas om. Det blir yinyoga jämna veckor och kundaliniyoga ojämna. Bra början på helgen! Startar 2/3 t.o.m 27/4

Rehab yoga kommer  tillbaka. Är du sjukskriven eller har fått ett recept på yoga är det denna gruppen du ska gå. Eller om den tiden passar dej bäst och att du är ny i yogan och vill med yogans hjälp lära känna dej själv lite bättre. Mjuka, enkla men kraftfulla pass och olika meditationer stärker upp binjurar och ökar vårt sätt att klara livets utmaningar på ett lättare sätt.

Missar du något tillfälle i din kurs kan du kan du i mån av plats gå i någon annan grupp under din kurstid.

Blir inte kurserna fullbokade lägger jag ut resten av tiderna som drop in.

Vill du gå två kurser under terminen får du 10 % rabatt på en billigaste

Har du ett recept på fysisk aktivitet eller är pensionär får du 10% rabatt på kursavgiften. Kan inte utnyttjas tillsammans med andra erbjudande.

Du tar ansvar för ditt yogautövande och anpassar dig efter din kropp. Lyssna in och känn efter.

I yogasalen finns ullmattor, kuddar och filtar. Allt du behöver för att ge dig en skön stund med yoga. (till poweryogan  behöver du ha en egen matta med dig)

Du är välkommen att ta en kopp yogite innan eller efter passet.

Vi på Sunda Grepp sponsrar Little Lamb school i Indien med olika event under åren och vill du vara med så lägg en slant i elefanten eller swisha direkt. Inget bidrag är för litet. Allt går oavkortat till skolan.

Terminen startar v2. Obs ingen yoga v5

BOKA DIREKT HÄR

För inspiration, se våra referenser.

MÅNDAGAR

Rehab yoga

Är du sjukskriven eller har fått ett recept på yoga är det denna gruppen du ska gå. Eller om den tiden passar dej bäst och att du är ny i yogan och vill med yogans hjälp lära känna dej själv lite bättre. Mjuka, enkla men kraftfulla pass och olika meditationer stärker upp binjurar och ökar vårt sätt att klara livets utmaningar på ett lättare sätt.

Tid: 14.00-15.30

Kursstart: 8 januari. Nästa startar 26 februari

Pris 790 kr  Bokar du båda kurserna samtidigt får du 10% rabatt på den sista

Mediyoga

Mediyoga har sitt ursprung från Kundaliniyogan men är den självständig gren på yogaträdet.  Minska stresspåslaget och hitta lugnet i dig med rörelse, andning, blickfokus, mantra och meditation. Fortsätter med höstens tema under våren som är binjurar och hormonbalansen som är ytterst viktigt en tid som denna med mycket stress runt omkring oss.

14 tillfälle

Tid: 16.30 – 18.00

Kursstart 8 januari

Kostnad: 1775 kr.

BOKA DIREKT HÄR

Poweryoga

Denna yogaform har mer fokus på vår fysiska kropp. Andningen och blicken leder kroppen till de olika positionerna. Ett jämt flöde genom hela passet.  Smidighet, rörlighet och styrka. Här måste du ta med dej en egen yogamåtta.

14 tillfälle

Tid: 18.15-19.45

Kursstart: 8 januari

Kostnad: 1775 kr

BOKA DIREKT HÄR

TISDAGAR

Gravidyogakurs

Lär dej att med andningens hjälp hitta styrkan och uthålligheten inom dig. Anpassade yogapass, meditationer och mantra skapar ett inre lugn. Kunskap som du sen har nytta av under förlossningen och vidare i livet.

Du kan börja med gravidyoga från v.14

Kursen innehåller 6 tillfälle

Tid: 17.00-18.15

Kursstart: 9 januari   kursstart 27  februari  10 april, i denna kurs blir det uppehåll 1 maj och 15 maj sista kurstillfället blir 29 maj

Kostnad: 790 kr.

Kundaliniyoga

Kundalini yogan har ett hav av olika pass och meditationer allt så att vi kan komma närmare oss själva och den andliga delen i oss.  Även att lära känna kroppen och dess möjlighet och även begränsningar. Att vara inkännande och lyssna på kroppen är ledordet! Anita kommer att ha tema på chakrasystemet i vår. Vad är det hur kan jag hjälpa till att balansera energiflödet är sånt som du får ta del av. Olika pass och meditationer stärker upp och öppnar flödet i systemet.

Kan du inte sitta på golvet vet du att här finns kuddar och pallar. Allt för att du ska kunna slappna av i de olika positionerna.

Här får du träffa kundaliniyogaläraren Anita Andersson.

Tid: 18.30-20.00

Kursstart: 10 januari

Pris: 1775 kr

BOKA DIREKT HÄR

ONSDAG

Yin yoga

Nytt för i år!

Yin yoga är en metod/teknik där jag kan låta min kropp och sinne vila i andetaget. Lägga kroppen i olika positioner och stötta med kuddar och bolster så hela kroppen vilar. Här sträckt bindväven ut och ger en ökad rörlighet och följsamhet. Led ord: Less is more!

14 tillfälle

Tid: 18.00-19.15

Kursstart: 10 januari

Kostnad: 1775 kr

BOKA DIREKT HÄR

TORSDAG

Kundaliniyoga

Du får ta del av den flertusenåriga kunskap och visdom som yogan ger. En del pass är lite mer krävande än andra. Utmana kroppen, sinnet, uthålligheten och närvaron. Gör det efter dina förutsättningar. Ingen tävling!

14 tillfälle

Tid: 17.30-19.00

Kursstart: 11 januari

Kostnad: 1775 kr

BOKA DIREKT HÄR

FREDAG

Morgonyoga

Börja dagen med ett härligt kundalini yoga pass och sätt din riktning för dagen!  Efteråt kan du stanna och äta gröt. Jag tar inget betalt för frukosten utan du lägger valfri summa till vår insamling till Little Lamb school  i Indien.

14 tillfälle
Tid: 06.30-07.30
Kursstart: 12 januari
Kostnad: 1650 kr

 

Kundaliniyoga, senior yoga

Här finner du lugna, mjuka pass som även går bra att göra på stol. Passar alla som är lediga på förmiddagen och speciellt välkommen du som har fått leva lite längre. Du gör alltid yogan efter dina egna förutsättningar. Alla kan vara med!

14 tillfälle.
Tid: 09.00-10.30
Kursstart: 12 januari
Pris: 1775 kr

 

BOKA DIREKT HÄR

Afterwork yoga

Fredagar i mars och april kan du gå på yinyoga jämna veckonummer och kundaliniyoga på ojämna.

Tid: 17.00-18.00

Start:  2 mars

Pris: 160 kr/tillfälle

 

Boknings och betalningsregler: Du bokar din kurs här via hemsidan. Betalning sker till bankgiro 801-1546 (ange namn och kurs i fältet för meddelande) swish till 073-0609136. Summan bör vara inne en vecka innan kursstart.

Vid avbokning: märker du att du inte kan gå måste du avboka senast en vecka innan kursstart annars debiteras du för kursavgiften. Man kan inte få pengar tillbaka för kursen om man missar tillfälle såvida det inte rör sig om olycka eller sjukdom som gör att du har läkarintyg och inte alls kan komma.  Missar du enstaka tillfälle kan du ta igen dem i andra klasser under tid kurstid om det finns plats. Drop in måste avbokas 3 timmar innan