HÖSTENS YOGASCHEMA

Längtar du efter mer balans och närvaro? Har du en stressig vardag och behöver tekniker för att lugna ned kropp och sinne? Vill du få ökad rörlighet och stärka upp alla dina system i kroppen? Kanske är du gravid och vill hitta balans och ett inre lugn. Med yogapass, mantra och meditationer kan du hjälpa dig själv i den riktningen. Det handlar också om disciplin. Låt inget annat komma i vägen för din yogaträning. Tänk att du är på ett viktigt möte med dej själv där du får möjlighet att komma i kontakt med ditt inre och rensa bort gamla vanor, tankemönster som inte för dig framåt längre. Ge plats för tacksamhet, ödmjukhet och stillhet så du på ett mer balanserat sätt kan möta livets alla utmaningar i stort och smått.

Terminen/kurserna är på 14 tillfällen. Rehabyogan och gravidyoga är på 6 tillfälle. Gravidyogan går flera kurser under terminen Det går väldigt bra att gå flera om du vill.   Breathwalk kursen är 4 tillfälle som också kommer att gå fler omgångar under terminen.
Gong och vibrationskvällar kommer det även att bli. Där vi får möjlighet att komma i djup avslappning. Håll utkik på hemsidan eller följ Sunda Grepp på facebook och instagram. För inspiration se våra referensbilder på hemsidan.

NYTT FÖR I ÅR

Breathwalk
En yogaform sprungen ur kundaliniyogan. Där vi kombinerar våra steg med olika andningsmönster, fingerrörelser och mantra och på så sätt ger klarhet och lugn. Vi vandrar tillsammans ute i naturen där vi kan låta vår blick mjukt vila i horisonten. Allt som allt tar passet ca 75 minuter inklusive uppvärmning sen nedvarvning och intergrering av effekterna. Samling Vid 4Hgården på Skälby.

Gravidyoga flyttar till onsdagar kl 17-18.15

Yin yoga som går på onsdag får en ny tid kl 18.30-19.45. Mer om yinyoga.

Kundalini/yin på söndagskvällar
Anita och jag turas om att leda yoga söndagskvällar 18.30-20.00 Mår du väl av båda dessa yogaformerna och inte kan välja dag så är ju detta ett gott alternativ du får båda!

Rehab yoga/ nybörjarkurs. Är du sjukskriven eller har fått ett recept på yoga är det denna gruppen du ska gå. Eller om den tiden passar dej bäst och att du är ny i yogan och vill med yogans hjälp lära känna dej själv lite bättre. Du får lära dej olika andningstekniker, hur olika fingerrörelser kan förbättra kommunikationen i hjärnan, grundläggande yogapass och olika meditationer. Minst 6 deltagare för att kursen ska bli av. Har du någon fråga om kursen, längden eller annat hör av dej.

Missar du något tillfälle i din kurs kan du kan du i mån av plats gå i någon annan grupp under din kurstid. Blir inte kurserna fullbokade lägger jag ut resten av tiderna som drop in.

Har du ett recept på fysisk aktivitet eller är pensionär får du 10% rabatt på kursavgiften. Kan inte utnyttjas tillsammans med andra erbjudande. Du tar ansvar för ditt yogautövande och anpassar dig efter din kropp. Lyssna in och känn efter.
I yogasalen finns ullmattor, kuddar och filtar. Allt du behöver för att ge dig en skön stund med yoga. (till poweryogan behöver du ha en egen matta med dig)

Du är välkommen att ta en kopp yogite innan eller efter passet.

Vi på Sunda Grepp sponsrar Little Lamb school i Indien med olika event under åren och vill du vara med så lägg en slant i elefanten eller swish direkt. Inget bidrag är för litet. Allt går oavkortat till skolan.
Om du inte är med från början i de olika yogaklasserna går det bra att komma med senare vi bara justerar priset.

 

HÖSTENS SCHEMA start v36

BOKA DIREKT HÄR
För inspiration, se våra referenser.

MÅNDAGAR
Rehab yoga/ nybörjare Tid: 14.00-15.30
Mediyoga Tid: 16.30 – 18.00
Poweryoga Tid: 18.15-19.45

TISDAGAR
Kundaliniyoga Här får du träffa kundaliniyogaläraren Anita
Andersson. Tid: 18.30-20.00

ONSDAG
Gravidyogakurs Du kan börja med gravidyoga från v.14 Tid: 17.00-18.15

Yin yoga Tid:18.30-19.45

TORSDAG
Kundaliniyoga Tid: 17.30-19.00

Nybörjarklass i poweryoga Tid: 19.15-20.45

 

FREDAG
Morgonyoga/kundaliniyoga Tid: 06.30-07.30
Om du vill stannar du och vi avnjuter en grötfrukost tillsammans. Jag
tar inget betalt för frukosten utan du lägger valfri summa till vår
insamling till Little Lamb school i Indien.

Kundaliniyoga/senior yoga eller för daglediga Tid: 09.00-10.30

SÖNDAG
Breathwalk Tid 09.00-10.15 4 tillfälle
Kundalini/yinyoga Tid 18.30-20.00

Boknings och betalningsregler: Du bokar din kurs här via hemsidan boka direkt här. Betalning sker till bankgiro 801-1546
(ange namn och kurs i fältet för meddelande) swish till 073-0609136.

Summan bör vara inne en vecka innan kursstart.

Vid avbokning: märker du att du inte kan gå måste du avboka senast en vecka innan kursstart annars debiteras du för kursavgiften. Man kan inte få pengar tillbaka för kursen om man missar tillfälle såvida det inte rör sig om olycka eller sjukdom som gör att du har läkarintyg och inte alls kan komma. Missar du enstaka tillfälle kan du ta igen dem i andra klasser under tid kurstid om det finns plats. Drop in måste avbokas 3 timmar innan.