Om Sunda Grepp

 

DSC_9477Om Karin

Jag har min yrkesamma bakgrund inom vården.  Men efter ett 20-tal år kändes det som att det var dags att göra något annat. Jag utbildade mig till massageterapeut på Axelssons i Stockholm och startade firman Sunda Grepp 1997.

Sedan dess har jag vidareutbildat mig inom massagen med bindvävsmassage, energimassage, mobiliseringsexamen och även till näringsterapeut.

Yogan har också en stor plats i mitt liv och i firman. Började med instruktörs utbildning i poweryoga. Utbildad yogaterapeut och yogalärare i mediyoga av IMY, Institutet för Medicinsk Yoga. På yogautbildningen spelade vår lärare Göran Boll på gongen under den långa vilan. Det var otroligt! Vilken underbar känsla att få alla dessa vibrationer från gongen skölja över och igenom kroppen. Så nu har jag utbildat mig inom gongens underbara värld och har nu 4 gongar som jag använder flitigt i yogaklasserna och även gongevent.

2013-2014  Internationellt Certifierad Kundalini- och  meditationslärare enligt Yogi Bhajan.  Även där fortsatt  fördjupning med 3 block av steg 2. Gravidyoga är också en del som ligger mej varmt om hjärtat.

Om Anita

Är internationellt Certifierad  Kundalini- och  meditationslärare enligt Yogi Bhajan. Vedic Art lärare samt zonterapeut. Arbetar som lärare i slöjd och bild i grundskolor i Mörbylånga kommun.

 

Under våra utbildningar har vi fått lyckan att träffa så många kunniga och inspirerande lärare och deltagare både från Sverige och även från andra som delar med sig av kunskap och visdom.  Att få ta del av den stora visdomen och att få dela till andra är en stor förmån som vi ödmjukt ska förvalta och vara närvarande i varje möte här och nu.

 

Certifierad-Massor  mediayoga    kmr_logo

 

Sponsrar skola i Indien

Att donera och dela med sig är en del av den yogiska filosofin. Ja, den finns ju överallt och har alltid funnits. Ett antal gånger om året ordnar Sunda Grepp olika event där behållingen går oavkortat till Little Lambs school. Yogan har ju sitt utsprung från Indien och det känns bra att då få ge tillbaka dit. En kollega till mej, Linda Klang, har varit volontär på skolan och berättade om arbetet där. Skönt att veta att det man ger verkligen kommer fram dit det ska.

Little Lambs School syftar till att ge  utsatta barn en bra utbildning. Barnen har  varierade bakgrunder men de allra flesta barnen kommer från mycket fattiga familjer. Några av dem har inlärningssvårigheter, några har misslyckats i andra skolor och några har tidigare inte gått i skolan och är ”för gamla” för att få tillgång till utbildning. Förutom undervisning  har Little Lambs School också verksamhet i form av barnhem för barn som inte har föräldrar eller har försummats. De har tre barnhem, ett enbart för flickor, ett för pojkar och ett för främst  mindre barn.

Om du också vill sponsra Little Lambs School gå in på deras hemsida:
www.littlelambsschool.org

http://www.blekingeyogastudio.se/page/50/sponsor-av-little-lambs-school-i-indien.aspx