BREATHWALK, REHABYOGA, GRAVIDYOGA & WORKSHOP!

BREATHWALK, YOGA UNDER PROMENAD
Vi fortsätter med breathwalk på Skälby, Kalmar. Vi möts vid 4H gårdens hönsgård. Är du nybörjare kom gärna 15 minuter innan.

När:
Söndagar 30/9 till 21/10

Var:
Skälby,Kalmar

Pris:
125kr/ gång

Tid:
09.00-10.15

REHABYOGAN FORTSÄTTER!
Här gör vi mjuka, inkännande yogapass och meditationer från mediyoga och kundaliniyoga som stödjer och har en läkande effekt på våra olika system i kroppen. Tekniker vi kan använda i vår vardag. Det går bra att sitta på stol om du ej kan vara på golvet.
Alla är välkomna, du behöver inte vara sjukskriven.

När:
måndagar 15 oktober-19 november

Var:
Sunda Grepp, Verkstadsgatan 17 Kalmar

Pris:
790 kr

Tid:
14,00-15.30

GRAVIDYOGA
Att få tillfälle att bara vara med sig själv och med bebisen i magen. Hitta det djupa andetaget, stärka upp uthålligheten och nervsystemet. Skapa djup kontakt med meditationer och mantra, Det är gravidyoga. Lycklig över att kunna starta en ny grupp där vi ses 6 onsdagar.

När:
Onsdagar start 17 oktober 2018

Var:
Verkstadsgatan 17 Kalmar

Pris:
790 kr för alla 6 tillfälle

Tid:
17.00-18.15

WORKSHOP, ÄNTLIGEN!
Vi har talat om det länge Anita och jag om att ha en work shop om kvinnors hälsa från ett yogiskt perspektiv. Och nu ska det bli av!! Om vi ska göra allt som enligt yogans filosofi är bra att göra varje dag tar det längre än ett dygn. Men Anita har samlat ihop meditationer, pass och annan information som täcker hur vi kan göra från morgon när vi stiger upp till vi går och läger os på kvällen. Dagen varvas med teori och praktik. Givetvis ska vi fika och äta lunch också. Karin fixar med maten. Det blir gluten och laktosfritt. Har du någon matallergi eller annat som vi behöver veta så säg till. Anmälan som är bindande senast 5 november och bokar gör du via hemsidan.

Välkommen!
P.s Inga förkunskaper behövs.

När:
11 november

Var:
Sunda Grepp Verkstadsgatan 17 Kalmar

Pris:
850 kr inklusive mat och fika

Tid:
09-16.00


Post Your Thoughts