En ny gravidyogakurs i april

Att under graviditeten få tillfälle att bara vara med sig själv och en djup kontakt in till babyn i magen är guld värt. Andas långa djupa andetag. Lära sig vilken kraft och uthållighet man kan få av andetaget och hur det kan påverka nervsystemet och ge smärtlindring är en del av gravidyogan. Yogapass som stärker och vårdar. Meditationer och mantra ingår också som en naturlig del. Vi tar upp en del om kost och annat som kan vara bra. Givetvis ersätter inte detta mödravårdens fina jobb utan är ett bra komplement. Du kan börja gravidyoga efter v 14 i graviditeten.

Kursen går på tisdagar kl 17-18.15 med start den 10 april. Det kommer att vara uppehåll den 1 maj och den 15 maj så kursen slutar 29 maj.

Bokar gör du första datumet och sen är du med.

Hjärtligt välkommen!

 

 


Post Your Thoughts